Kapustové čevabčiči
Recept ještě nebyl hodnocenKdo by neznal klasické čevabčiči. Šišky z mletého masa, které musí být servírovány s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí. V tomto receptu doplní maso i kapusta, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo by neznal klasické čevabčiči. Šišky z mletého masa, které musí být servírovány s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí. V tomto receptu doplní maso i kapusta, kterou…
Nadýchané muffiny zdobené barevným krémem a strašidelným zápichem budou ozdobou každé halloweenské oslavy. Těsto v košíčcích po upečení doplníme máslovo-pudinkovým…
Krůtí válečky s mozzarellou jsou skvělou variancí na karbanátky či masové koule. Masová je směs je zahuštěná pouze troškou ovesných vloček. Přestože se jedná o dietní…
Tento nadýchaný lehký dezert s bohatou čokoládovou chutí a kousky hrušek se vám rozplyne na jazyku. Díky sněhu z bílků během krátkého pečení rychle nabyde na objemu.…
Čokoládový fondant brownies je neodolatelný dezert, který spojuje to nejlepší z obou světů – vláčnost brownies a intenzivní chuť čokoládového fondantu. Tento dezert je…
S podzimním sychravým počasím přichází ideální čas na složitější vydatná jídla jako je tento vrstvený koláč. Místo těsta použijeme zelné listy a prokládáme je vrstvami…
Zelný koláč z pekingského zelí a cottage sýra s debrecínkou, obsahuje dostatek bílkovin a díky přidanému psylliu také vlákninu, je tedy vhodný i pro diabetiky. Jeho…
Dort pečeme zpravidla pro slavnostní chvíle, avšak, proč bychom jej nemohli upéct i třeba jen tak na chuť. Protože konkrétně tento dort, který je plný čokolády a…
Květák chutná skvěle a je mnoho možností, jak tuto lahodnou zeleninu připravit. Výborný je například obalený v houbovém těstíčku a strouhance s uzenou paprikou. Poté ho…
Klasická voňavá bábovka, která je krásně vláčná a plná chutí, zpříjemní naše posezení u kávy. Do této bábovky přidáme skořici, jablka a mleté ořechy, díky tomu chutná…
Vynikající recept na kuřecí karbanátky s cottage sýrem a ovesnými vločkami vás překvapí svou šťavnatostí a vyváženou chutí. Místo klasické přílohy zvolte pečenou dýni…
Dýně je skvělá pro svou možnost zpracování jak do slané, tak i sladké kuchyně. V období podzimu ji tak můžeme přidat třeba do bábovky. Nadýchané těsto kromě dýně doplní…
Francouzské suflé můžeme připravit nasladko i naslano. Základem je bešamel, do kterého přidáme tvrdý sýr, pórek a šalvěj. Díky sněhu z bílků je suflé krásně nadýchané a…
Buddha bowl podáváme jako lehký oběd nebo vydatnou večeři. Je to miska plná pestrých a zdravých surovin a zajímavých chutí. Tentokrát ji připravíme z batátové kaše,…
Brynzu obvykle podáváme v tradiční kombinaci s haluškami, bylo by ale škoda tento výborný měkký sýr neochutnat i jinak. Brynza ve spojení s červenou řepou dušenou ve…
Hledáte dokonalý moučník na víkend? Tak to jste tu správně. Podzimně laděný nadýchaný řez s chutí marmelády, kterou si zvolíte podle své chuti. Těsto pak doplní také…
Jáhly jsou často opomíjenou bezlepkovou obilovinou, přitom z nich můžete připravit skvělé pokrmy. Zejména ty sladké, jako je tento nákyp. Mezi dvě jáhlové vrstvy…
Šípky jsou skvělým zdrojem vitamínu C, který potřebujeme zejména v období podzimu a zimy. Upečte si tento skvostný koláč, ve kterém najdete spojíme zdravé a sladké.…
Šípky jsou skvělým zdrojem vitamínu C, který potřebujeme zejména v období podzimu a zimy. Upečte si tento skvostný koláč, ve kterém najdete spojíme zdravé a sladké.…
Jednoduše a výživně. Tak je pojata tato pomazánka, do které patří droždí, vajíčka a pórek. Na cibulce rozmíchané droždí provoní kuchyni, spojení s vajíčky jim dodá…
Pomazánka z červené řepy s jablkem je skvělá kombinace sladkokyselých chutí, která osvěží každý stůl. Spojuje jemnou zemitost červené řepy s lehkostí a svěžestí jablka,…
Bramborovému knedlíku, plněnému směsí z mletého vepřového masa, se nedá odolat. Připravte jej protentokrát trochu jinak, nakrájejte jej na plátky a orestujte na pánvi.…
Bramborovému knedlíku, plněnému směsí z mletého vepřového masa, se nedá odolat. Připravte jej protentokrát trochu jinak, nakrájejte jej na plátky a orestujte na pánvi.…
Jednou z bezpochybně nejoblíbenějších lesních hub je bedla, která se dá připravit na mnoho způsobů. Nejlépe však chutná smažená v trojobalu. Vyměňte klasickou strouhanku…