Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 845 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,00 g |
Tuky | 16,80 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 168,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jlm
Moje poznámka
Špagety s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jlm
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 6 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 6 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 7 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 7 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 10 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 10 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 11 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
losos,
těstoviny špagety,
cuketa,
cibule šalotka,
víno bílé,
olej olivový
Komentáře (2)
Jiz u tohoto receptu jsem chtela pridat poznamku, ale zdrzela jsem se, tkz. jedna technicka
Nejprve dat na minimum tuku osmazit cuketu a vyndat ji bokem. Do panve pridat dalsi trosku oleje, dodat salotku a pak kousky ryby. Ty prudce osmazit, zalit bilym vinem, nechat ho odparit, pridat do panve spagety + trochu jejich vody, dobre promichat a az pak cuketu.
Cuketa by byla pekne na skus, jeji platky celistve a v neposlednim, zustala by ji "chut cukety!