Kuřecí flamendr

Drůbeží maso Doba přípravy: 15-20 min 7 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 15-20 min 7 názorů

Suroviny 4 porce

400 g kuřecích stehenních řízků (mohou být i prsíčka)
2 cibule
3-4 feferonky
5 stroužků česneku
1/2 hlávky čínského zelí
4 lžíce oleje
1 dcl bílého vína
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme.

  2. Postupně přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek.

  3. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme a ještě asi 5 minut dusíme. Podáváme s pečivem, nebo zeleninovým salátem.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-leták Albert Supermarket

Recept se mi líbil, měla jsem všechno k dispozici, jen místo čínského zelí jsem dala klasické bílé zelí a celou směs jsem malinko zakápla sojovkou.

Komentáře k receptu Kuřecí flamendr

Tématické fráze: flamendr recept flamendr z kuřecího masa flamendr recept na flamendr kuřecí směs flamendr recept flamendr kureci flamender recepty smes flamendr řízek flamendr recepty flamendr drubezi flamendr jídlo flamendr směs flamendr recepty na flamendr kuřecí flamedr flamendr recepty flamendr z kuřecího flamedr recept flamendr s kureciho masa co je flamendr