Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne
Retro okénko: Expreso tea - čaj ve formě sirupu stával 5,50 Kčs a voněl rumem, i když byl bez alkoholu
Voňavý jablečný štrúdl snadno a rychle: Křehké jogurtové těsto se netrhá, podrží vláčnou náplň a zvládne ho i začátečník
Video Hodnocení 114× Léto u babičky a její kouzelné bramborové placky, které záhadně mizí z talíře
Video Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
7 foto Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat bramborové placky? Z několika surovin připravíte slaný či sladký pokrm
5 foto Hodnocení 22× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Video Hodnocení 34× Jak připravit bramborák s masovou směsí? Tento pokrm okouzlí každého strávníka
5 foto Hodnocení 2120× Z které mouky se připravují bramboráky? Poradíme, která je na ně nejlepší
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
7 foto Hodnocení 43× Desatero na téma bramborové placky: Nabízí se mnoho možností s jednou základní surovinou
6 foto Hodnocení 206× Na čem péct lokše? Placky z bramborového těsta připravujeme pouze ze tří surovin
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná
Jahodový pohár Eton mess: Sladké pusinky v kombinaci s čerstvými jahodami a nadýchaným šlehačkovým krémem chutnají božsky
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme