Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Video Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře
Video Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Hodnocení 157× Časté chyby při přípravě lokší: Poradíme, jak na ty nejjemnější bramborové placky
Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
7 foto Hodnocení 3× Bramborové placky: Chutnají k snídani, k svačině, k obědu, k večeři i ke kávě
Hodnocení 21× Pečené bramborové placky: Vychutnejte si je jen tak, jsou křupavé a vláčné zároveň
Video Hodnocení 117× Léto u babičky a její kouzelné bramborové placky, které záhadně mizí z talíře
Video Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
7 foto Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
5 foto Hodnocení 7× Jak udělat bramborové placky? Z několika surovin připravíte slaný či sladký pokrm
5 foto Hodnocení 25× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Video Hodnocení 36× Jak připravit bramborák s masovou směsí? Tento pokrm okouzlí každého strávníka
5 foto Hodnocení 2121× Z které mouky se připravují bramboráky? Poradíme, která je na ně nejlepší
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
7 foto Aby vaše bábovka měla formu aneb Velký průvodce materiálů: Využijete spíš silikon, teflon nebo keramiku?
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané