Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
7 foto Hodnocení 148× Pečené buřty z remosky: Nahradí grilované špekáčky a buřty opečené na ohni
Šťavnaté buřty na pivě: Chutnají tak skvěle, že si je připravíte klidně i bez táboráku a jejich vůně přiláká i sousedy
12 foto Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
9 foto Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Buřty na pivu můžete připravit na sto způsobů. Některá pravidla se ovšem musí dodržet pokaždé, jinak budete zklamaní
9 foto Hodnocení 49× Jak nejlépe nařezat špekáčky? Máme pro vás 5 tipů na skvěle propečené a šťavnaté špekáčky
Hodnocení 52× 7 receptů ze špekáčků: Výborně chutnají naložené, zapečené s pivem i připravené se zelím
Hodnocení 26× Jak správně opékat špekáčky na ohni? Poradíme, jak špekáčky nařezat, propéct a nespálit
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí