Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Video Hodnocení 5× Crème brûlée zvládnete i bez flambovací pistole. Videonávod vám poradí s postupem
10 foto Vojta z Peče celá země přiznává: Recepty jsou od toho, aby se zkoušely. Jsou ale věci, které neumím a ani umět nechci
8 foto Tonda z Peče celá země nabídl vítězný recept na crème brûlée a přiznává: Budou mi chybět soutěžní výzvy
33 foto Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka