Crème brûlée podle Antonína Víznera
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,16 g |
| Tuky | 263,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,18 g |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 171,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Moje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 1 hodinou
Likérové špičky
Sahula před 3 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 5 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 5 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 5 hodinami
Suroviny:
žloutek,
mléko plnotučné,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
lusk vanilkový,
cukr hnědý
Komentáře (2)