Crème brûlée podle Antonína Víznera
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,16 g |
| Tuky | 263,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,18 g |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 171,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Moje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 33 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Suroviny:
žloutek,
mléko plnotučné,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
lusk vanilkový,
cukr hnědý
Komentáře (2)