Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
17 foto Fazolky na smetaně podle babičky Kristíny Kloubkové: Do našich „smetánek“ patří i párky, dcera je miluje, říká moderátorka
6 foto Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Hodnocení 11× Jak zavařit fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu? Jednoduchý postup pro začátečníky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Keříčkové fazolky se hodí pro každý záhonek. Nejsou náročné na pěstování a zralost poznáte podle rozlomení lusků
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Hodnocení 128× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Hodnocení 15× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Hodnocení 13× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Skvěle chutná hráškový krém i fazolková kulajda s koprem
Hodnocení 97× Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Krémová cuketová omáčka dodá špagetám lehkost a svěžest: Voní bylinkami, příprava je snadná a zvládne ji i začátečník