Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
6 foto Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Hodnocení 8× Jak zavařit fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu? Jednoduchý postup pro začátečníky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Keříčkové fazolky se hodí pro každý záhonek. Nejsou náročné na pěstování a zralost poznáte podle rozlomení lusků
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Hodnocení 96× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Hodnocení 14× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Hodnocení 12× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Skvěle chutná hráškový krém i fazolková kulajda s koprem
Hodnocení 74× Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 hazel 25 min