Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Video Hodnocení 13× Jak připravit mug cake? Malý dezert v hrníčku je hotový během několika minut
7 foto Hodnocení 82× Kolik mouky je jeden hrnek? Přinášíme vám praktické rady pro kuchaře i pekaře
7 foto Hodnocení 347× Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Třené buchty z kynutého těsta: Plněné tvarohem nebo povidly chutnají fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý