Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
8 foto Hodnocení 1× Jak udělat nadýchané těsto? Možností je mnoho, stačí dodržovat recepty a pravidla
5 foto Hodnocení 361× Jak udělat koblihy z jogurtu? Nadýchané nekynuté koblížky jsou bleskově hotové
Úklidové prostředky ze spíže: Citron, ocet a coca cola odstraní vodní kámen, soda pomůže zlikvidovat pachy
6 foto Hodnocení 34× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
15 foto Hodnocení 6× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
7 foto Hodnocení 5× Chyby při umývání zeleniny a jak na ně: Čisté ruce jsou základem celého procesu
Hodnocení 190× Jak nabarvit vajíčka pomocí obarvené sody a octa: Kraslice získají netradiční vzhled
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
9 foto Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
Jak účinně odstranit zápach z plastových krabiček na jídlo? Pomůžou staré noviny, káva, soda i octová voda
Hodnocení 43× Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
13 foto Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit