Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
6 foto Hodnocení 7× Bramborové růžičky jsou chutnou a jedlou dekorací, kterou oslníme rodinu i hosty
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
10 foto Hodnocení 4× Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
9 foto Hodnocení 1× Jak udělat slanou jedlou kytici? Stačí oblíbené dobroty, špejle a trochu fantazie
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
6 foto Hodnocení 10× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Video Hodnocení 543× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 26× Co udělat s květy pažitky: Fialové paličky se hodí k dekoraci, k jídlu i k naložení
5 foto Hodnocení 21× Zdobení živými květy ve sladké kuchyni: Krása květin zajistí dezertu luxusní vzhled
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Hodnocení 30× Jak pěstovat lichořeřišnici? Další z řady nenáročných letniček vám prozáří zahradu i ozdobí saláty
Hodnocení 27× Lichořeřišnice je skvělá do salátů a na zdobení jídel. Jak chutná a proč ji pěstovat
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let