Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
11 foto Hodnocení 4× Svatomartinské posvícení bylo vždy ve znamení hodokvasu. Naše babičky to uměly
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Hodnocení 34× Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
František d´Este a Žofie Chotková zemřeli před obědem. Už ani nestihli ochutnat kuře v těstíčku a dezert „bomba pro královnu“
Milovali jste KFC, ale nechcete prošlé kuře? Udělejte si parádní stripsy doma, podle tohoto receptu to zvládne každý
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami