Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
11 foto Hodnocení 18× Co udělat z kadeřávku? Dejte ho do polévky, usmažte karbanátky nebo listy zapečte
10 foto Hodnocení 11× Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Hodnocení 27× Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Hodnocení 19× Jak hubnout pomocí nízkokalorické stravy: Košťálovou zeleninu si dopřejeme syrovou i tepelně upravenou
Hodnocení 9× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Vyzkoušejte brokolicovou, květákovou, kapustovou nebo zelnou
Hodnocení 10× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Listová zelenina patří do pestré řady druhů zeleniny s jemnou nebo výraznější chutí
Hodnocení 50× Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Hodnocení 5× Kadeřávek vydrží na zahradě až do jara. Správnou chuť získá až po přemrznutí a dobře připravený je chutný i zasyrova
Hodnocení 14× Jak zpracovat v kuchyni mrazuvzdorný kadeřávek a na co se nejvíce hodí? Vyzkoušejte z něj karbanátky nebo zapékaná jídla
Hodnocení 24× Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Hodnocení 122× Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Hodnocení 68× Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Domácí nudle s mákem: Výborné sladké jídlo se rozplývá na jazyku a chutná božsky, máme postup krok za krokem
15 tipů na domácí jedlé dárky: Ořechy v medu, směsi koření, domácí "vegetu" nebo čokoládový likér můžeme připravovat už teď
8 foto Lilek 7x jinak: Připravíte z něj falešný tatarák i řízky a skvěle dochutí taky polévku nebo těstoviny