Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Hodnocení 18× Jak hubnout pomocí nízkokalorické stravy: Košťálovou zeleninu si dopřejeme syrovou i tepelně upravenou
Hodnocení 9× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Vyzkoušejte brokolicovou, květákovou, kapustovou nebo zelnou
Hodnocení 10× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Listová zelenina patří do pestré řady druhů zeleniny s jemnou nebo výraznější chutí
Hodnocení 35× Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Hodnocení 4× Kadeřávek vydrží na zahradě až do jara. Správnou chuť získá až po přemrznutí a dobře připravený je chutný i zasyrova
Hodnocení 11× Jak zpracovat v kuchyni mrazuvzdorný kadeřávek a na co se nejvíce hodí? Vyzkoušejte z něj karbanátky nebo zapékaná jídla
Hodnocení 20× Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Hodnocení 114× Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Hodnocení 63× Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?
Hodnocení 91× Potřebujete nasytit rodinu za pár korun? Zkuste slovenské prívarky. Bývají zeleninové, luštěninové a dokonce bramborové
Toskánská chlebová polévka ribollita: Znáte tohle původní jídlo chudých a víte, proč se vaří dvakrát?
21 foto Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Retro okénko: Tyčinka Studentka stála kdysi 2,50 Kčs. Dobrota plná rozinek byla první zdravou, dnešními slovy „fitness“ tyčinkou
Některé české věrnostní karty a aplikace platí i v Chorvatsku a dalších zemích. Akce a slevy supermarketů tak využijete i na dovolené
Kokosové řezy s krémem, mandarinkami a šlehačkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 50 min