Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku: Lehce okořeněná a podušená zelenina v jemné smetanové omáčce luxusně chutná
Video Hodnocení 51× Jak uvařit kedlubnové zelí? Chutná naprosto skvěle. Vyzkoušejte postup podle videa
4 foto Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
Křehké kedlubny: Modré odrůdy dřevnatí mnohem méně, vypěstovat je můžete i na balkoně, jen je třeba je dobře zalévat a hnojit
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny
Hodnocení 19× Jak hubnout pomocí nízkokalorické stravy: Košťálovou zeleninu si dopřejeme syrovou i tepelně upravenou
Hodnocení 9× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Vyzkoušejte brokolicovou, květákovou, kapustovou nebo zelnou
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Hodnocení 80× Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes