Koláč - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Frgál jee sladký koláč z kynutého těsta, tradičně pečený na Valašsku. Měl by mít průměr 30 cm. Náplně mohou být různé, tvarohové, povidlové, makové, ale tradiční je náplň ze sušených hrušek, které se povaří a pomelou. Koláč se sype drobenkou z mouky, másla a cukru.
Předchozí 1 … 3 4 5 … 6 7 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Přidáno před 18 hodinami

Sendvič caprese
Přidáno 1. 2. 2023 13:00

Marinované kuřecí stripsy
Přidáno 1. 2. 2023 11:14

Špenátové palačinky ze špaldové a žitné mouky
Přidáno 1. 2. 2023 09:20

Polévka s cizrnou, černou fazolí a červenou čočkou
Přidáno 1. 2. 2023 08:35

Pikantní květáková polévka s kokosovým mlékem
Přidáno 31. 1. 2023 21:35