Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování jater: Klaďte důraz na jejich očištění i dobu tepelné úpravy
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit poctivý bramborový salát? Nešetřete na kvalitě a nechte salát odležet
Zbavit se otravného hmyzu v kuchyni je hračka: Už babičky věděly, že pomohou bylinky, ocet nebo jedna školní pomůcka
Gastro glosa: Češi stále jako popelnice Evropy. Kvůli nižší ceně potravin riskujeme své zdraví a ničíme si planetu
9 foto Hodnocení 3× Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
5 foto Hodnocení 32× Chyby při zpracování lososa a jak jim předejít: Kůži ponechte a opatrně s kořením
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!
Jak vybrat kvalitní balené mleté maso? To pravé obsahuje méně než 1 % soli a žádné další přísady, vše najdete na etiketě
Hodnocení 514× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
Pochoutkový salát podle Těhotnýho kuchaře: Vyberte dobré suroviny, salát vám to vrátí na chuti, říká známý food blogger