Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování jater: Klaďte důraz na jejich očištění i dobu tepelné úpravy
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit poctivý bramborový salát? Nešetřete na kvalitě a nechte salát odležet
Zbavit se otravného hmyzu v kuchyni je hračka: Už babičky věděly, že pomohou bylinky, ocet nebo jedna školní pomůcka
Gastro glosa: Češi stále jako popelnice Evropy. Kvůli nižší ceně potravin riskujeme své zdraví a ničíme si planetu
9 foto Hodnocení 3× Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
5 foto Hodnocení 27× Chyby při zpracování lososa a jak jim předejít: Kůži ponechte a opatrně s kořením
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!
Jak vybrat kvalitní balené mleté maso? To pravé obsahuje méně než 1 % soli a žádné další přísady, vše najdete na etiketě
Hodnocení 475× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit
6 foto Příběh sladké kostky: Balíček se 250 kostkami cukru se v roce 1843 prodával za 50 krejcarů a připomínal bedničku s čínským čajem
Jídelní rozmary slavných: Herec Sean Penn je takový „masožravec“, že chtěl synovi dát jméno „Steak“, naštěstí to neprošlo
Video Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého