Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Video Hodnocení 47× Jak naložit zelí do sudu? Naučte se jednoduchý a osvědčený postup podle videa
5 foto Hodnocení 1× Chyby v přípravě kimchi: Zaměřte se na správný postup a použijte kvalitní suroviny
Video Hodnocení 33× Jak udělat kvašáky? Tuto letní lahůdku podle názorného videa si nenechte ujít
7 foto Hodnocení 42× Domácí kvašáky: Skvělé pochoutky snadno docílíte, pokud předejdete zásadní chybě
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
10 foto Hodnocení 53× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
9 foto Hodnocení 254× Jak zabránit plísni při kvašení zelí? Použijte těchto 6 tipů a zelí vydrží
Hodnocení 199× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 14× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 86× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 659× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího