Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
10 foto Hodnocení 51× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
9 foto Hodnocení 254× Jak zabránit plísni při kvašení zelí? Použijte těchto 6 tipů a zelí vydrží
Hodnocení 197× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 4× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 84× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 646× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
5 foto Hodnocení 31× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
5 foto Hodnocení 21× Časté chyby při kvašení zeleniny: Poradíme vám, na co dbát a čemu se vyhnout
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
7 foto Hodnocení 34× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
5 foto Hodnocení 42× Hlávkové zelí v naší kuchyni: Je levné, chutné, zdravé a dostupné po celý rok
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak