Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 1× Chyby v přípravě kimchi: Zaměřte se na správný postup a použijte kvalitní suroviny
Video Hodnocení 30× Jak udělat kvašáky? Tuto letní lahůdku podle názorného videa si nenechte ujít
7 foto Hodnocení 41× Domácí kvašáky: Skvělé pochoutky snadno docílíte, pokud předejdete zásadní chybě
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
10 foto Hodnocení 51× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
9 foto Hodnocení 254× Jak zabránit plísni při kvašení zelí? Použijte těchto 6 tipů a zelí vydrží
Hodnocení 197× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 8× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 86× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 648× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky