Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Jak na nejlepší makovou náplň do závinů, buchet i koláčů: Voní rumem a vanilkou a díky jedné surovině chutná božsky
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Hodnocení 40× Jak ochutit makovou náplň? Oblíbenou náplň buchet a koláčů připravíte mnoha způsoby
Hodnocení 19× 5 receptů na makovou náplň bez vaření: Oblíbená náplň do buchet a koláčů je vždy jiná
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
Jak připravit nejlepší náplně do koláčů: Tvarohová, povidlová i maková budou díky správnému ochucení fantastické
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
8 foto Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
Video Hodnocení 209× Naučte se s námi skvělé dvojctihodné koláče jako od babiček. Podle videa a osvědčeného postupu krok za krokem
Hodnocení 108× Jak připravit správně hustou makovou náplň. Čím ji zahustit nebo naředit na správnou hustotu. Vybírat můžeme z mnoha variant
Hodnocení 293× Jak připravit nejlepší makovou náplň do moučníků. Příjemně ji provoní citron, vanilka či rum
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
Losos v krémové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Jurgen.k 30 min