Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Video Hodnocení 15× Jak upéct makovec? Po upečení ho stačí polít citronovou polevou či poprášit cukrem
8 foto Hodnocení 10× Jak udělat vláčný a nadýchaný makovec? Přidejte do těsta nastrouhanou cuketu
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
13 foto Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
5 foto Hodnocení 28× Makovec bez vajec: Upečte jednoduchý a rychlý moučník, snadný i pro začátečníky
9 foto Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Sting si na turné vozí vlastního kuchaře, neodolá čokoládě a rád si dopřává makrobiotické moučníky
Hodnocení 10× Co dobrého upéct ze špaldové mouky? Vyzkoušejte rychlý makovníček s hruškami nebo celozrnné ovocné koláče
Hodnocení 47× Jak upéct nejlepší makovec s vůní skořice, vanilky a citronu. Vláčný a rychlý makovec s jablky a další oblíbené recepty
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience