7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
4 foto Hodnocení 15× Jak uchovat mangold na zimu? Rostliny jsou mrazuvzdorné, navíc listy snadno zmrazíme
4 foto Hodnocení 2× Mangold nám zajistí přísun výborné zeleniny až do prvních mrazíků. Jak se jí mangold
4 foto Hodnocení 17× Mangold na zahradě: Tato listová zelenina krásně ozdobí záhony a v kuchyni nahradí špenát
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Hodnocení 2× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Špenátovou ochutíme česnekem a podáváme s vejcem nebo krutony
Hodnocení 17× Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami