Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Chyby při přípravě marokánek: Zjistěte, jak se jim vyhnout, aby bylo oblíbené cukroví křupavé a zároveň šťavnaté
Video Hodnocení 60× Jak upéct marokánky? Zamilujte se do placiček, které jsou plné sušeného ovoce
5 foto Hodnocení 124× Časté chyby při přípravě marokánek: Přepečené a tvrdé placky nikoho neohromí
5 foto Hodnocení 35× Chyby v přípravě marokánek: Neodcházejte od vaření a pečte je jen do zlatavé barvy
Hodnocení 55× Jak nejlépe ozdobit marokánky čokoládou. Představíme vám 3 snadné a rychlé způsoby
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
Hodnocení 56× 7 nejlepších druhů cukroví: Vybrali jsme dobroty, které jsou nejvíce vyhledávané. A co máte nejraději vy?
Hodnocení 25× Kalendář vánočního pečení: Na co se zaměřit v druhém adventním týdnu? Pečeme kokosky a pusinky. Slepujeme marmeládou
Hodnocení 148× Jak upéct měkké a vláčné marokánky, plné kandovaného ovoce a mandlí? Podle názorného videa to zvládne i začátečník
Hodnocení 81× Marokánky a florentýnky vypadají hodně podobně. Přesto jsme několik rozdílů vypátrali
Hodnocení 17× Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
15 foto Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle