Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
5 foto Hodnocení 21× Chyby v přípravě marokánek: Neodcházejte od vaření a pečte je jen do zlatavé barvy
Hodnocení 37× Jak nejlépe ozdobit marokánky čokoládou. Představíme vám 3 snadné a rychlé způsoby
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
Hodnocení 56× 7 nejlepších druhů cukroví: Vybrali jsme dobroty, které jsou nejvíce vyhledávané. A co máte nejraději vy?
Hodnocení 25× Kalendář vánočního pečení: Na co se zaměřit v druhém adventním týdnu? Pečeme kokosky a pusinky. Slepujeme marmeládou
Hodnocení 136× Jak upéct měkké a vláčné marokánky, plné kandovaného ovoce a mandlí? Podle názorného videa to zvládne i začátečník
Hodnocení 73× Marokánky a florentýnky vypadají hodně podobně. Přesto jsme několik rozdílů vypátrali
Hodnocení 16× Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Hodnocení 71× Kdy je nejlepší čas upéct perníčky a kdy marokánky? Kalendář vánočního pečení poradí
6 foto Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak správně skladovat cukroví: Pozor na balkon i pečivo plněné pudinkovými krémy, říká
Květákovo - sýrové placky s petrželkou a muškátovou vůní Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mirca75 30 min