Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
7 foto Hodnocení 5× Deko je kořenící směs, která dělá z nakládaných okurek lahůdku. Vyzkoušejte ho s námi
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
7 foto Hodnocení 70× Jak uchovat okurky před zavařením? Jak s nimi zacházet, kde a jak je skladovat
7 foto Hodnocení 21× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
Samosběr nakládaček 2024: Kde si můžete sami nasbírat kilo okurek za 28 korun a kde vás na pole nepustí
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí
5 foto Hodnocení 66× Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
Hodnocení 73× Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Samosběr okurek 2023: Kam v Česku i na Moravě vyrazit na nakládačky? Natrhat si je můžete už za 20 Kč za kilo
Chleba ve vajíčku podle Viktorie z MasterChefa: Přidejte strouhaný sýr a šetřete s olejem, výsledek vás ohromí
Jak rychle odstranit námrazu z lednice a proč i milimetry ledu škodí: Tyhle rady vám ušetří značné peníze