Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 26× Jak sušit rajčata? Dobře usušená a naložená v olivovém oleji vydrží po celou zimu
11 foto Hodnocení 17× Zavařovací hrnec nám spolehlivě zakonzervuje ovoce, zeleninu, houby i maso
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
Holka u plotny radí: Anglický citronový dezert posset jen ze tří surovin nahradí panna cottu. Příprava je snadná a chuť osvěžující
Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích