13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
Nejlepší veka na chlebíčky: Nadýchaná, pevná, kyprá a hlavně domácí. S mlékem získá jemnou chuť a nádhernou vůni
Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Video Hodnocení 26× Jak upéct dýni jako hlavní chod? S našimi radami to zvládne i kuchtík začátečník
5 foto Hodnocení 26× Jak sušit rajčata? Dobře usušená a naložená v olivovém oleji vydrží po celou zimu
11 foto Hodnocení 18× Zavařovací hrnec nám spolehlivě zakonzervuje ovoce, zeleninu, houby i maso
11 foto Hodnocení 8× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina