Bábovka à la štóla ve formě: Voní po citronu a mandlích, plněná je marcipánem a ze stolu mizí rychlostí blesku
Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy
11 foto Hodnocení 3× Zbylé uzeniny nemusí skončit v psí misce. Jistě pro ně najdeme lepší využití
8 foto Hodnocení 3× Otázky na téma brambory: Z jídla chudých se staly potravou lidí na celém světě
15 foto Jak jsme testovali Nesnězeno, aplikaci, na které se rychle stanete závisláci. Oběd za 74 Kč a snídaně z Hiltonu vás dostanou
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Šterc - rychlý staročeský pokrm vonící jíškou vás vyjde na pouhých 12 Kč. S opraženou cibulkou chutná přímo báječně
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
11 foto Ceny potravin v Polsku: Kilo kuřete za 52 Kč, chleba za 34 a máslo za 40 korun dělají z našich severních sousedů nákupní ráj
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky