Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto
10 foto Hodnocení 8× Recepty na slané pečivo z listového těsta: Inspirujte se bohatým výběrem z receptáře
7 foto Hodnocení 6× Co slaného upéct na oslavu? Poradíme vám pár tipů, ale možností je nekonečně mnoho
10 foto Hodnocení 6× Domácí tyčinky různých chutí pro návštěvu i k televizi: Jejich výroba je snadná
9 foto Hodnocení 71× Jak se dělá náplň do kremrolí? Z jednoho těsta připravíme sladké i slané pohoštění
Slané tyčinky s medvědím česnekem: Křehoučké a lehce aromatické tyčinky božsky chutnají, přitom jsou snadné
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
13 foto Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás