Pozor na banánový trik v obchodech! Zákazníci si radí, jak ušetřit, přitom jim hrozí pokuta 50 tisíc korun a ostuda jak řemen
Upekli jsme svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Perfektní křehké těsto a voňavou náplň už budete připravovat vždy
4 foto Hodnocení 15× Jak na skvělou omáčku ke španělskému ptáčku? Vyzkoušejte smetanovou variantu
Falešný španělský ptáček: Stejná chuť jako oblíbená klasika, ale za mnohem kratší dobu. Nic nerolujete, vše jen pokrájíte
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
6 foto Hodnocení 21× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
6 foto Hodnocení 7× Desatero rad na téma španělský ptáček: Jeden název pro mnoho variací plněného závitku
6 foto Hodnocení 59× Rozlítaní ptáčci chutnají jako ty španělské: Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Celerové karbanátky se šunkou a uzeným sýrem: Skvěle chutnají s bramborovou kaší, ale i studené ke svačince