Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Falešný španělský ptáček: Stejná chuť jako oblíbená klasika, ale za mnohem kratší dobu. Nic nerolujete, vše jen pokrájíte
6 foto Hodnocení 44× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
6 foto Hodnocení 17× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
6 foto Hodnocení 7× Desatero rad na téma španělský ptáček: Jeden název pro mnoho variací plněného závitku
6 foto Hodnocení 46× Rozlítaní ptáčci chutnají jako ty španělské: Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
V akci: Rum o 70 korun levnější láká k výrobě perfektního cukroví. Nabízí se skvělé vosí úly nebo lahodné rumové kuličky
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar