KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Domácí tlačenku připravíte v tlačenkovém sáčku i v krabici od mléka: S cibulí, octem a chlebem je to lahůdka
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak připravuje tlačenkový fit salát. Po jeho snězení musíte oběhnout zeměkouli, říká
28 foto Uzeniny vyrábějí v rodině Čejkových již více než 100 let. Vyhlášená je jejich tlačenka podle receptu po dědovi
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
5 foto Hodnocení 111× Tlačenka, zabíjačková pochoutka: Můžete ji připravit i doma. Poradíme, jak na to
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se
Hodnocení 23× 7 receptů na velikonoční stůl: Připravte si mazanec, beránka, vaječnou tlačenku nebo jidáše
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
6 foto Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
7 foto 12 nejbizarnějších jídel Ládi Hrušky: Smažená tlačenka nebo tatarák ze špekáčků jsou jen slabý začátek
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
7 foto Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová
Kuřecí prsa v meruňkovici, s pikantním ovocným přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 12 min