Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 104 kJ / 1 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,43 g |
Tuky | 67,77 g |
Vláknina | 30,93 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 73,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG99
Moje poznámka
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG99
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 13 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
tlacenka z divocaka,
lada hruska libova tlačenka,
lada hruska tlacenka,
láda hruška vepřová tlačenka,
libová tlačenka ládi hrušky,
libová tlačenka podle ládi hrušky,
sulc z divočáka,
slezina do tlačenky,
lada hruska tlacenka z plecka,
lada hruška recepty tlačenka,
lada hruska libova tlacenka recept,
domaci tlacenka lada hruska,
tlacenka ladi hrusky veprova,
veprova tlacenka ladi hrusky,
láďa hruška recepty libova tlacenka,
tlacenka z divočáka recept,
tlačenka z divočáka,
recept na tlacenku z divocaka,
slezina z divočáka,
tlačenka slezina
Suroviny:
hlava vepřová,
koleno vepřové,
srdce vepřové,
slezina,
játra,
jazyk vepřový,
kůže vepřová,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
cibulka jarní,
česnek,
kmín drcený,
koření nové koření mleté,
pepř,
majoránka
Komentáře (5)
Vaření tlačenek ASI prodlouží i životnost, ale hlavně prospěje chuti
"rozkutrované kůže"?
Je to sázka na jistou, že se tlačenky nebudou drolit
Mimo mísu:
Koukaje na fotečky si říkám, že pokud hajný vidí stejně i puškohledem, tak škodná v jeho revíru má pré!
Jaká je chuť tlačenky, když s masem vaříš i zeleninu?