21 receptů na majonézu: Připravte ji s vejci nebo bez vajec, klasickou nebo odlehčenou
Majonéza je oblíbená omáčka, která se používá na dochucení, přípravu nebo doplnění mnoha jídel. Výborně se hodí do salátů a některých pomazánek. Jednoduchou úpravou z ní získáme tatarskou omáčku, která nabízí další široké pole využití.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Domácí majonéza za 10 sekund
 - Domácí majonéza
 - Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
 - Desetivteřinová majonéza
 - Majonéza a tatarská omáčka
 - Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
 - Domácí majonéza s chutí smažené cibulky
 - Majonéza
 - Majonéza z vajíček natvrdo
 - Vařená majonéza
 - Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
 - Majonéza bez vajec
 - Majonéza nebo tatarka bez žloutků
 - Majonéza bez oleje
 - Falešná majonéza
 - Odlehčená "majonéza" z tvarohu
 - Vychytaná majonéza z jogurtu a bez vajec
 - Tvarohová majonéza
 - Avokádová majonéza a omáčka aioli s medvědím česnekem
 - Pikantní majonéza z tofu
 - Bleskurychlá sojanéza, neboli majonéza do dělenky (Dělená strava podle LK - kytičky)
 
1/21
1/21
Silvestr a vítání nového roku
Silvestrovské oslavy jsou časem radosti a společných chvil, s čím je spojeno nejen pití, ale i vzpomínání a chutné pokrmy. Receptů na zpříjemnění loučení se starým rokem a vítání toho nového je velké množství. Od tradičních pochoutek po originální kulinářské kreace.
Inspirujte se:
Chlebíčky | Jednohubky | Pomazánky | Lahůdky z listového těsta | Slané pochoutky 
	
	
Komentáře