Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 823 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 21,20 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 0,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Příprava majonézy vám zabere pouze minutku. Z avokáda vydlabejte lžící dužinu a vložte ji spolu se všemi uvedenými surovinami do mixéru. Důkladně rozmixujte v hladkou hmotu.
Krok 2: Pokud chcete připravit rovnou omáčku aioli, přidejte do mixéru na začátku i posekané listy medvědího česneku. Majonéza i aioli jsou určeny k okamžité spotřebě.
Zveřejněno 12. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádová majonéza a omáčka aioli s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBDJ
Moje poznámka
Avokádová majonéza a omáčka aioli s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBDJ
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 23 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 59 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
omáčka aioli,
omáčka aioli recept,
tatarská omáčka z avokáda,
majonéza s avokádem,
avokádové recepty,
maloneza s cesnekem
Suroviny:
avokádo,
hořčice dijonská,
olej rostlinný,
cukr,
pepř mletý,
list medvědího česneku
Komentáře (5)
Trošku jsem ho upravila, neměla jsem medvědí česnek, použila jsem šťávu z limetky a dijonskou hořčici s ořechy, lžičku hnědého cukru - výsledek je vynikající, určitě budu dělat častěji. Díky