Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 568 kJ / 2 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 222,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza nebo tatarka bez žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4lV
Moje poznámka
Majonéza nebo tatarka bez žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4lV
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 23 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 minutami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 1 hodinou
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Tématické fráze:
majonéza bez žloutků,
majonéza bez žloudku,
recepty na majonezu,
tatarka z vařených žloutků,
falesna tatarka,
jak vyrobit majonézu bez žloutků
Suroviny:
bílek,
olej slunečnicový,
hořčice,
ocet,
cukr,
pepř mletý,
kurkuma,
sůl,
cibule šalotka,
okurka čerstvá
Komentáře (3)
https://www.toprecepty.cz/recept/29208-majoneza-be...
No, funguje to a já si to nevymyslel
A čistě technicky vzato je majonéza emulze a jako takovou by ji bylo lze vyrobit i z vody a oliváče, či stoláče ba i z motoráče (dost možná i vyjetého)