uvařila 6. 8. 2016 18:40
Chléb bez hnětení po upečení a v řezu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2016 18:40
Chléb bez hnětení po upečení a v řezu.
mouka žitná, mouka hladká, kmín celý, sůl, droždí sušené, ocet, voda, mouka polohrubá, mouka hladká, mouka žitná, sůl, droždí sušené, ocet, voda
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Vyrobte si domácí arašídové máslo. Můžete mít rázem zdravý základ pro svačinku i do cukroví!
Falešná svíčková z pečené dýně má krásnou barvu, jednoduše se dělá a chutná fantasticky
Velký povánoční úklid jídla aneb Ze zbylého chleba připravíme panádu, z brambor lívanečky, zelenina se hodí do omelety