uvařil 16. 5. 2010 22:01
restujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 22:01
restujeme
krk hovězí, bůček vepřový, sůl, česnek, majoránka, pepř mletý, vejce, koňak, olej slunečnicový, brambory typ b, sůl, kurkuma, sýr tavený, bazalka čerstvá, libeček, máslo, zelí hlávkové, kopr, pepř bílý, sůl, cukr, ocet, olej slunečnicový
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity