uvařila 15. 2. 2014 15:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2014 15:23
maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, cibule, majoránka, česnek, hořčice, smetana zakysaná, vejce, moučka škrobová, kukuřice, chilli paprika sušená, pažitka, libeček, vývar masový, olej, sůl, pepř, slanina, sýr mozzarella, paprika čerstvá červená, nať z jarních cibulek
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou