uvařila 16. 3. 2014 08:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2014 08:50
maso telecí, kost hovězí morková, cibule, mrkev, víno bílé suché, rajče ve vlastní šťávě, máslo, olej slunečnicový, mouka hladká, česnek, parmazán, bouquet garni, sůl, pepř, špenát, olej olivový extra virgin, smetana sladká, parmazán, sůl, pepř, rajče sušené v oleji
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Milan z Masterchefa se učil vařit v dětském domově. Nám prozradil recept na nadýchaný karlovarský knedlík s paprikovou omáčkou
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Lilek 7x jinak: Připravíte z něj falešný tatarák i řízky a skvěle dochutí taky polévku nebo těstoviny