Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 937 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 85,85 g |
Vláknina | 27,84 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 36,18 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2014 21:35
Nevím, jak se slovensky řekne "lýtko", ale OSSO BUCO se připravuje z lýtka zadní nohy dobytčete a nechápu, proč sem pletete toho krocana
*****
Typické je s gremoládou http://www.labuznik.cz/recept/milanske-osso-buco-o...
Nenechte se u řezníka zblbnout a klidně mu řekněte, ať vám vybere kosti s morkem (od pohledu to není vždy zřejmé - někdy se i plná kost tváří jako by měla morek)
Vyvařené duté kosti lze používat jako "kokotky". Dal bych sem recept na MORKOVOU ŽEMLOVKU, ale myslím, že byste ji nestrávili...
Koho to zajímá: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/
17. 3. 2014 20:19
17. 3. 2014 15:22
17. 3. 2014 12:44
17. 3. 2014 00:35
16. 3. 2014 14:01
16. 3. 2014 11:36
16. 3. 2014 11:25
16. 3. 2014 11:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 16 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: maso s dírou telecí ossobuco minutky recepty krůtí osobucco recept ossobuco recept osso buco recept fond de veau jak se připravuje baby špenát krůtí ossobuco recept recepty na ossobuco jak se rekne slovensky morek telecí osso buco jako minutka globus telecí ossobuco spenatom ossobuco minutka hovězí osso buco jako minutka osso buco recepty osso buco recept se špenátem baby spenát parmazán krůtí osso buco baby špenát s parmazanem
Suroviny: maso telecí, kost hovězí morková, cibule, mrkev, víno bílé suché, rajče ve vlastní šťávě, máslo, olej slunečnicový, mouka hladká, česnek, parmazán, bouquet garni, sůl, pepř, špenát, olej olivový extra virgin, smetana sladká, parmazán, sůl, pepř, rajče sušené v oleji
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
9 názorů