uvařila 17. 4. 2014 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2014 15:40
maso telecí, smetana zakysaná, chléb toustový tmavý, vejce, sýr parmazán strouhaný, pesto bazalkové, passata rajčatová, vývar, olej olivový, sůl, pepř mletý
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Luxus levně: Uvařte polévku bisque inspirovanou Honzou Vorlem z MasterChef Česko
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Pečení na víkend: Švestkový koláč s vanilkovým krémem je na přípravu snadný, jeho chuť ale návštěvy ohromí