uvařila 17. 4. 2013 22:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2013 22:28
mouka žitná hladká, mouka hladká pšeničná, kvas žitný, mouka žitná, voda, odlitek od kvásku, mouka, olej olivový, máslo, sůl, voda, olej olivový, bylinky, rozmarýn, bazalka čerstvá, česnek, sůl mořská,
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Jak uchovávat česnek podle Přemka Podlahy z Receptáře? Nastrouhat, usušit, zamrazit nebo ve skleničce v ledničce