Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 011 kJ / 1 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,36 g |
Tuky | 100,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10,03 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Moje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 1 hodinou
Výborná houbová omáčka
Sahula před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 2 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 4 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 6 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 7 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný balkán,
balkán a olivy,
balkan olivy,
jak nalozit balkan,
salát z nakldaného balkánu,
nakládaný balkán recept,
balkán s cibulí,
salát s oliv a balkanu,
olivy balkan cibule,
balkany saláty,
salat z oliv a balkanu,
salat z balkanu,
naložit balkán,
recept balkán,
recepty z cukety nakládání čatný,
salát balkán,
nakládané lišky,
nakládaný balkán s olivami,
nakládaný balkán s olivou,
salát sbalkanu
Suroviny:
sýr balkánský,
olivy černé,
olivy s paprickou,
cibule,
česnek,
cibulka jarní,
olej,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián
Komentáře (8)