Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenými bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 281 kJ / 1 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,06 g |
Tuky | 116,99 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,52 g |
Sacharidy | 52,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Moje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Pavluska75 před 2 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 3 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 46 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedlubny gigant,
kedlubna gigant recepty,
kedluben gigant recepty,
kedlubna gigant,
kedlubny gigant,
kedlubny gigant recepty,
recepty gigant kedlubna,
zapečené kedlubny s masem,
gigant kedlubna recepty,
kedlubny,
recepty z gigantů,
kedluben giganty recepty,
recepty kedluben gigant,
kedluben gigant,
gigant kedluben recept,
gigant recept,
dušený kedlub,
kedluben gigant recept,
kedlubna gigant recept,
kedlub gigant
Suroviny:
kedlubna,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
bujón bylinkový,
petrželka
Komentáře (24)
Na cibulce bych osmahla kostky masa dozlatova ze všech stran - minimálně pět minut a pak bych pokračovala podle původního, tzn. přidala kedlubny, nechala je pustit šťávu, podusila atd. Doufám, že se podaří a bude chutnat...
Díky a vyzkoušejte