Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Moje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 7 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 1 hodinou
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 1 hodinou
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 1 hodinou
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 6 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 7 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš s hráškem,
mexický guláš,
guláš s hráškem,
mexický vepřový guláš,
vepřový guláš mexický s hráškem,
vepřový mexický guláš,
svatební guláš,
dobrý mexický guláš,
vepřový guláš s hráškem,
vepřový mexický guláš s hráškem,
mexický guláš recept,
mexický guláš z vepřového masa,
mexický guláš z vepřového masa s hráškem,
dobry mexicky hovězí guláš,
zvláštní vepřovy guláš,
klasický mexický guláš,
mexicky hovězi gulas,
mexický guláš s hráškem recept,
pecenie varenie mexicky gulas,
recept na mexický gulas
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
protlak paprikový,
hořčice plnotučná,
olej,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (10)