Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Moje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 12 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 4 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš s hráškem,
mexický guláš,
guláš s hráškem,
mexický vepřový guláš,
vepřový guláš mexický s hráškem,
vepřový mexický guláš,
svatební guláš,
dobrý mexický guláš,
vepřový guláš s hráškem,
vepřový mexický guláš s hráškem,
mexický guláš recept,
mexický guláš z vepřového masa,
mexický guláš z vepřového masa s hráškem,
dobry mexicky hovězí guláš,
zvláštní vepřovy guláš,
klasický mexický guláš,
mexicky hovězi gulas,
mexický guláš s hráškem recept,
pecenie varenie mexicky gulas,
recept na mexický gulas
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
protlak paprikový,
hořčice plnotučná,
olej,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (8)