Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 1,25 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Hodí se různé zeleninové saláty.
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Moje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 5 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 15 minutami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 33 minutami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 33 minutami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 2 hodinami
Ciabatta
vobornik.radek před 3 hodinami
Koprová omáčka
pavelale před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
nejlepší krůtí recepty,
krůtí roláda recept,
recept krůtí roláda,
rolada z krutiho masa,
recept na kruti roladu,
krůtí roláda recepty,
nejlepší krůtí roláda recept,
pikantní krůtí roláda,
nejlepší krůtí rolády recepty,
krůtí rolády,
čím naplnit krutí roládu,
výborná krůtí roláda,
krutí roládky,
roláda krútí,
recepty kruti rolada,
čím naplnit roládu,
krutirolada,
nejlepší krůtí roláda,
krutí rolády - recepty
Suroviny:
maso krůtí,
marmeláda rybízová,
sůl,
pepř,
sýr plátkový,
cibule,
salám selský,
kunovjanka,
nať cibulová,
libeček,
bujón zeleninový,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)
Nedělám to v papiňáku jako ptáčky, ale v míse z varného skla. Protože nám chutná, tak děláme rovnou dvě.