

Krůtí roláda se špekáčkem
Suroviny 6 porcí
- 1 horní krůtí stehno
- 1 špekáček
- vaječina ze 2 vajec
- mražený hrášek
- proužky žluté papriky
- mletá paprika sladká a pálivá
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
Horní krůtí stehno vykostíme, postupným nařezáváním rozprostřeme na plát a naklepeme.
Maso posolíme, opepříme a potřeme mletými paprikami. Pokryjeme vaječinou a poklademe čtvrtkami špekáčku, proužky žluté papriky a posypeme hráškem.
Srolujeme, utáhneme a zatočíme do "šlajeru" (bránice).
Pečeme v remosce cca 1 hodinu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krůtí roláda se špekáčkem
K receptu nejsou žádné komentáře.