Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Moje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 14 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 55 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 59 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový tatarák,
tatarak z veproveho masa,
tatarák z vepřového,
tatarak z veprove svickove,
recep na tatarák,
tatarák vepřové,
masíčko,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na červeném víně,
tatarák z vepřové,
tatarak vepřovy,
tatarák vepřove maso,
vepřové tatarák,
tatarák vepřoveho,
tatarák recept z vepřové svíčkové,
tatarak z veproveho masa,
jaký maso na tatarák,
jaký maso na tatarák,
vepřová krkovice s rajčatovým protlakem,
tatarák recep
Suroviny:
kýta vepřová,
párky,
sýr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)