Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Moje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 13 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 20 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 5 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 6 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 7 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 7 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 10 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 11 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový tatarák,
tatarak z veproveho masa,
tatarák z vepřového,
tatarak z veprove svickove,
recep na tatarák,
tatarák vepřové,
masíčko,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na červeném víně,
tatarák z vepřové,
tatarak vepřovy,
tatarák vepřove maso,
vepřové tatarák,
tatarák vepřoveho,
tatarák recept z vepřové svíčkové,
tatarak z veproveho masa,
jaký maso na tatarák,
jaký maso na tatarák,
vepřová krkovice s rajčatovým protlakem,
tatarák recep
Suroviny:
kýta vepřová,
párky,
sýr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (6)