Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené masíčko

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2009 10:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andera

23. 2. 2009 12:47

Je to fakt moc doré i manžel se olizoval:-p:yes:

Hella Hella (moderátorka)

19. 2. 2009 20:57

To může být dobré - dávám bodík a brzy vyzkouším.

Bibinka Bibinka

19. 2. 2009 13:32

Jo tak to se mi líbí a určitě to bude mňamózní!:-pDávám do oblíbených a co nejdřív udělám,potom ohodnotím-předem tuším, že to bude za plusový bodík.;-):-)

sebena sebena

19. 2. 2009 11:28

Dávám tam eidam, posledně jsem koupila nějaký málo tučný a zůstal všechen uvnitř masa, ale vůbec není na škodu, když ten sýr trochu vyteče, pak ta omáčka je daleko lepší.

Svetlana Svetlana

19. 2. 2009 11:08

...vypadá to hezky a určitě je to dobré, ale mně by zajímalo, jaký sýr dáváš dovnitř. Když nemám maso obalené, tak každý tvrdý sýr mi vyteče:-((...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový tatarák tatarak z veproveho masa tatarák z vepřového tatarak z veprove svickove recep na tatarák tatarák vepřové masíčko vepřové maso na červeném víně vepřové na červeném víně tatarák z vepřové tatarak vepřovy tatarák vepřove maso vepřové tatarák tatarák vepřoveho tatarák recept z vepřové svíčkové tatarak z veproveho masa jaký maso na tatarák jaký maso na tatarák vepřová krkovice s rajčatovým protlakem tatarák recep

Suroviny: kýta vepřová, párky, sýr, protlak rajčatový, sůl, pepř, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Červené masíčko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6YW