Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,05 g |
| Tuky | 38,68 g |
| Vláknina | 39,35 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,22 g |
| Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 56 minutami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 2 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 3 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 4 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 6 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb,
lanový chléb,
pšenično žitný chléb,
lanový chleba,
chléb lanový,
spaldovy chleb,
špaldový chleba,
žitný chléb albert,
výborný žitný chléb,
špaldový chléb domácí pekárna,
pšenično-žitný chléb se syrovátkou,
recept lanový chléb,
recepty zitny domaci chleb,
žitný domácí chléb,
psenicno zitny chleba,
žitný pohankový chléb,
domaci zitny chleb,
špaldovo žitný chléb,
výborný domácí chléb pekárna,
žitný chléb recept
Suroviny:
voda,
olej,
syrovátka sušená,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
semínka lněná,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (11)