Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 575 kJ / 2 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,26 g |
Tuky | 161,51 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 992 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 4,97 g |
Sacharidy | 23,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o23N
Moje poznámka
Závitky z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o23N
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 18 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 45 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 3 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelové závitky,
červené zelí recept,
červené zelí nakládání,
zelový závitek,
závitky ze zelí,
závitky ze zelí,
červené zelí,
červené zelí na nakládání,
sekaná v listu zelí,
sekana v zelovem listu,
červené zelí úprava,
vaření červeného zelí,
zelove listy,
mleté vepřové maso zelové listy,
zavařovani červenyho zeli,
jak se naklada cervene zeli,
závitky zelí,
zavitky v zeli,
recepty zélové listy,
červené zelí kuchynská úprava
Suroviny:
zelí červené,
maso mleté,
sýr eidam,
vývar,
cibule,
česnek,
vejce,
majoránka,
sůl,
petrželka,
pepř
Komentáře (11)
A k podobnému...s moravským zelím to fakt nie je podobné ani náhodou. Ďakujem za upozornenie. Nechápem, na základe čoho niekto priradí podobný recept.
Jen jsem se musela pousmát tomu,že někdo"nacpal"jako podobný Moravské zelí