Závitky z červeného zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 575 kJ / 2 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,26 g |
Tuky | 161,51 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 992 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 4,97 g |
Sacharidy | 23,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zvyšok červenej kapusty narežeme na rezance. Na oleji opražíme cibuľu, vložíme kapustu, ochutíme rascou a soľou a podusíme na asi 15 min . Ochutíme cukrom a octom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2012 07:37
Anna Kocikova: ďakujem Anička,
A k podobnému...s moravským zelím to fakt nie je podobné ani náhodou. Ďakujem za upozornenie. Nechápem, na základe čoho niekto priradí podobný recept.
3. 5. 2012 23:04
Do oka mi ťuknul tento príma náhodný recept,který se mi hlavně i pro tu barvičku líbí+4
Jen jsem se musela pousmát tomu,že někdo"nacpal"jako podobný Moravské zelí
31. 5. 2009 10:10
Dobré to bude určite moja, ale pointa tohto receptu je práve tá červená kapusta. Ak použijem bielu kapustu, tak je to klasická plnená kapusta. http://www.toprecepty.cz/recept/2616-plnene--zeli/
30. 5. 2009 11:04
Právě se dělá, ale zelíčko je bílé a bude bezvadka!
1. 3. 2009 18:50
Jani, při olupování listů musíš začít od košťálu: odřízneš list a jemným tlakem na zbylý košťál směrem od hlávky se ti list skoro sám odloupne...není na tom nic těžkého
1. 3. 2009 18:31
Jiřko, právě v tom je problém-už rozebrané listy! Mi praskají a jsou z toho hadry
Musela bych počkat na syna kuchaře a to bych nepřežila, že bych před ním připustila, že jeho matka je trdlo
1. 3. 2009 17:05
Janko,zkus dát rozebrané listy na pět min.do mikrovlnky,já tak dělám i kapustu,květák i brokolici.S trochou vody abych špatně neradila
1. 3. 2009 14:07
Tak na tohle se chystám
1. 3. 2009 13:53
No, asi si koupím nějaké minizelíčko a budu to zkoušet nanečisto po večerech
1. 3. 2009 13:51
Janka, môžeš ísť na to opačne, daj celú hlávku do vody povariť 5 min a potom sa ti listy krásne budú dať oddeliť
1. 3. 2009 13:49
Terezko, vypadá to úžasně, ale víš, já jsem takový specialista na ti zelové listy, že bych se do toho raději nepouštěla, leda za předpokladu, že budu mít nějaký náhradní oběd, pro každý případ!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kořeněné kuřecí nudličky v pánvi
Přidáno před 51 minutami

Pomazánka z králičího masa
Přidáno před 13 hodinami

Králík ve sladkokyselé omáčce s houbami
Přidáno před 18 hodinami

Ovesno-kokosové sušenky
Přidáno před 18 hodinami

Pečená zelenina s rybou
Přidáno 5. 7. 2022 07:39

Muffiny s čokoládovo-avokádovým krémem
Přidáno 5. 7. 2022 07:21
Právě bylo uvařeno:

Kuře na talíři
uvařil/a Nanda91
před 22 minutami

Sýrový koláč à la pizza
uvařil/a Jan Nemec
před 12 hodinami

Fazolkový salát se sýrem a vejci
uvařil/a migro
před 12 hodinami

Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky
uvařil/a Werena
před 13 hodinami

Jahodová buchta hrnková rychlá
uvařil/a PetraCy
před 13 hodinami

Vydatná vločková polévka s česnekem
uvařil/a TedUL
před 13 hodinami

Hospodský zelný salát
uvařil/a Mettynka
před 13 hodinami

Americké okurky
uvařil/a Mettynka
před 13 hodinami

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
uvařil/a veverka1953
před 14 hodinami

Okurkový salát
uvařil/a Janule25
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zelové závitky červené zelí recept červené zelí nakládání zelový závitek závitky ze zelí závitky ze zelí červené zelí červené zelí na nakládání sekaná v listu zelí sekana v zelovem listu červené zelí úprava vaření červeného zelí zelove listy mleté vepřové maso zelové listy zavařovani červenyho zeli jak se naklada cervene zeli závitky zelí zavitky v zeli recepty zélové listy červené zelí kuchynská úprava
Suroviny: zelí červené, maso mleté, sýr eidam, vývar, cibule, česnek, vejce, majoránka, sůl, petrželka, pepř
Závitky z červeného zelí
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o23N
11 názorů