Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Závitky z červeného zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 3. 2009 13:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 575 kJ / 2 288 kcal
Bílkoviny184,26 g
Tuky161,51 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 992 mg
Sodík 2,12 g
Sůl4,97 g
Sacharidy23,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zvyšok červenej kapusty narežeme na rezance. Na oleji opražíme cibuľu, vložíme kapustu, ochutíme rascou a soľou a podusíme na asi 15 min . Ochutíme cukrom a octom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

4. 5. 2012 07:37

Anna Kocikova: ďakujem Anička, :-8
A k podobnému...s moravským zelím to fakt nie je podobné ani náhodou. Ďakujem za upozornenie. Nechápem, na základe čoho niekto priradí podobný recept.:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2012 23:04

Do oka mi ťuknul tento príma náhodný recept,který se mi hlavně i pro tu barvičku líbí:-p+4:yes:
Jen jsem se musela pousmát tomu,že někdo"nacpal"jako podobný Moravské zelí:-O:-D:-D

tejaja tejaja

31. 5. 2009 10:10

Dobré to bude určite moja, ale pointa tohto receptu je práve tá červená kapusta. Ak použijem bielu kapustu, tak je to klasická plnená kapusta. http://www.toprecepty.cz/recept/2616-plnene--zeli/

kenyska

30. 5. 2009 11:04

Právě se dělá, ale zelíčko je bílé a bude bezvadka!:-)):-p

zizala zizala (moderátorka)

1. 3. 2009 18:50

Jani, při olupování listů musíš začít od košťálu: odřízneš list a jemným tlakem na zbylý košťál směrem od hlávky se ti list skoro sám odloupne...není na tom nic těžkého:-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2009 18:31

Jiřko, právě v tom je problém-už rozebrané listy!:-/ Mi praskají a jsou z toho hadry:-D:-)) Musela bych počkat na syna kuchaře a to bych nepřežila, že bych před ním připustila, že jeho matka je trdlo:-)):-D:-))

Jikotka Jikotka

1. 3. 2009 17:05

Janko,zkus dát rozebrané listy na pět min.do mikrovlnky,já tak dělám i kapustu,květák i brokolici.S trochou vody abych špatně neradila:-!:-!:-D

spagetka spagetka

1. 3. 2009 14:07

Tak na tohle se chystám :-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2009 13:53

No, asi si koupím nějaké minizelíčko a budu to zkoušet nanečisto po večerech:-!:-!:-))

tejaja tejaja

1. 3. 2009 13:51

Janka, môžeš ísť na to opačne, daj celú hlávku do vody povariť 5 min a potom sa ti listy krásne budú dať oddeliť:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2009 13:49

Terezko, vypadá to úžasně, ale víš, já jsem takový specialista na ti zelové listy:-)):-D:-)), že bych se do toho raději nepouštěla, leda za předpokladu, že budu mít nějaký náhradní oběd, pro každý případ!:-)):-D:-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelové závitky červené zelí recept červené zelí nakládání zelový závitek závitky ze zelí závitky ze zelí červené zelí červené zelí na nakládání sekaná v listu zelí sekana v zelovem listu červené zelí úprava vaření červeného zelí zelove listy mleté vepřové maso zelové listy zavařovani červenyho zeli jak se naklada cervene zeli závitky zelí zavitky v zeli recepty zélové listy červené zelí kuchynská úprava

Suroviny: zelí červené, maso mleté, sýr eidam, vývar, cibule, česnek, vejce, majoránka, sůl, petrželka, pepř

TopRecepty.cz

Závitky z červeného zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o23N