Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvorové kuře s bramborem a sýrovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vykostíme kuřecí stehna, nasolíme a obalíme v mouce smíchané se lžičkou mletého zázvoru. Dále obalíme v rozšlehaném vejci a usmažíme po obou stranách na oleji. Krok 2: Brambory uvaříme do poloměka, poté nakrájíme na menší kousky, posolíme, posypeme rozmarýnem a také opečeme na oleji. Krok 3: Smetanu uvedeme do varu a rozpustíme v ní tavený sýr. Přidáme špetku rozmarýnu. Krok 4: Na talíři přelijeme brambory sýrovou omáčkou. Zdobíme zeleninou, kterou máme rádi.

Zveřejněno 7. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7p5y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7p5y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuře se sýrovou omáčkou, zazvorove kuře, smetanové kuře na zázvoru, kuře se sýrovou omáčkou recept, kuře s bramborem, kuře ze sýrovou omáčkou, kure se sýrovou s omáčkou, kuře na zázvoru recept, kuřecí stehna zázvor rozmarýn sýr, kuřecí zázvor, brambory na zázvoru, kuře se zázvorovou omáčkou, kuře se syrovou omáčka, zapečené kuře se sýrovou omáčkou a bramborem, bramborak se syrovou omačkou, recepty kuře se sýrovou omáčkou, kuřecí stehna se sýrovou omackou a bramborem, kuře se sýrovou o,áčkou, zázvorové kuře na smetaně, kuře se smetanovo-sýrovou omáčkou

Suroviny:
stehno kuřecí, mouka, zázvor, mouka hladká, sůl, olej, vejce, brambory, rozmarýn, smetana, sýr tavený, zelenina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu