Bulky se sezamem
Dozlatova vypečené, na povrchu křupavé a uvnitř vláčné. Takové jsou tyto bulky se sezamem, které jsou univerzálním pečivem. Ráno s máslem a marmeládou, večer pak mohou posloužit jako bulka na hamburger.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 757 kJ / 3 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,01 g |
| Tuky | 134,55 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 858 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 358,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Moje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 53 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 4 hodinami
Tématické fráze:
sezamove bulk y recept,
sezamove bulky,
sezamové bulky recept,
sezamové bulky recepty,
recepty se sezamem,
bulky se sezamem,
těsto na sezamove bulky,
nejrecept bulky,
bulky z jogurtového těsta,
cuukroví se sezamem,
bulky top recepty,
nej recepty na bulky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
vejce,
máslo,
semínka sezamová
Komentáře (5)
Byla to moje prvotina co se pečiva týká a opravdu nebyly špatné
2 hodiny po vložení, končí rcp slovy:
"Když je těsto hezky hladké, mísu překryjeme utěrkou a dáme opět do tepla, minimálně na jednu hodinu kynout."
No, a jak tak koukám na suroviny, tak to vypadá na nesladké buchty bez náplně, se sezamem...