Bulky se sezamem
Dozlatova vypečené, na povrchu křupavé a uvnitř vláčné. Takové jsou tyto bulky se sezamem, které jsou univerzálním pečivem. Ráno s máslem a marmeládou, večer pak mohou posloužit jako bulka na hamburger.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 757 kJ / 3 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,01 g |
| Tuky | 134,55 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 858 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 358,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Moje poznámka
Bulky se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoDY
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 10 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaová roláda V2
Ketynna před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
kocourer před 2 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 3 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 3 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 5 hodinami
Tématické fráze:
sezamove bulk y recept,
sezamove bulky,
sezamové bulky recept,
sezamové bulky recepty,
recepty se sezamem,
bulky se sezamem,
těsto na sezamove bulky,
nejrecept bulky,
bulky z jogurtového těsta,
cuukroví se sezamem,
bulky top recepty,
nej recepty na bulky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
vejce,
máslo,
semínka sezamová
Komentáře (5)
Byla to moje prvotina co se pečiva týká a opravdu nebyly špatné
2 hodiny po vložení, končí rcp slovy:
"Když je těsto hezky hladké, mísu překryjeme utěrkou a dáme opět do tepla, minimálně na jednu hodinu kynout."
No, a jak tak koukám na suroviny, tak to vypadá na nesladké buchty bez náplně, se sezamem...